Naai ça Pique

Naai ça pique is ooit begonnen als een naaiatelier zonder lesgever. Sinds het najaar van 2019, worden er regelmatig beginnerscursussen georganiseerd. Deze cursus is volledig gratis, je moet alleen zelf materiaal meebrengen. De cursus wordt trouwens gegeven door niemand minder dan Michèle Vander Bracht, een professionele naaister uit Berchem.

Iedereen brengt zelf zijn of haar naaimachine en stof mee naar de bar Dkantine van De Kroon, je neemt er een pintje bij en de avond is begonnen. De voordelen hiervan zijn dat je naaimachine veel minder kans heeft om stof te vergaren, dat je ook thuis spontaan wat vaker zal werken, dat er altijd wel iemand is om te helpen wanneer je ergens vast zit en tenslotte dat het ook gewoon veel gezelliger is om samen te naaien.

Indien je zelf niet over een naaimachine beschikt, is het mogelijk om een machine van De Kroon te gebruiken of één bij de uitleendienst van het OCMW uit te lenen.

Praktisch:
1x/maand op een donderdag, tussen 19:30 en 23:00
In Dkantine van De Kroon

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information